Fler underligheter i Assangeaffären – polis vän med målsägare

En av de poliser som varit förhörsledare i samband med utredningen av anklagelserna mot Julian Assange om våldtäkter är enligt Expressen god vän med en av anmälarna. Både på det personliga och politiska planet. Detta förhållande måste nog anses en smula märkligt och inte lämpligt. En polis som är god vän med en inblandad i ett känsligt ärende av denna art är onekligen som gjort för att skapa misstro mot utredningen. Chansen att en sådan polis gör en ordentlig och neutral arbetsinsats känns faktiskt minimal. Speciellt som polisen i fråga på sin Facebook-sida uttryckt kraftiga negativa omdömen om Julian Assange.

Det är faktiskt märkligt hur ett enda ärende kunnat generera så mycket underligheter som Julian Assange-ärendet. Bara detta gör att man kan misstänka det är mer än en hund begraven i fallet.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements

2 Svar på “Fler underligheter i Assangeaffären – polis vän med målsägare”

Kommentarer är stängda.