Slutet för Fifflar-Maud?

Centerpartiets ledare ”Fifflar-Maud” Olofsson borde rimligtvis vara tvungen att avgå nu. Det är hon som står bakom besluten kring Saab som lett fram till att vi skattebetalare kommer att blåsas på miljardbelopp av fifflarna Victor Muller och Vladimir Antonov. För Saab är som jag ser det, dödsdömt. Maud Olofsson är dessutom enligt uppgifter en av de ansvariga för de skandalösa fallskärmarna och pensionsavtalen i Vattenfall.  Ytterligare slöseri med våra gemensamma medel alltså.

Partikamrater till henne har krävt hennes avgång och opinionssiffrorna är usla. Så det mesta tyder väl på att Fifflar-Mauds kvarvarande dagar som partiledare är räknade. Något som knappast är en förlust för det svenska politiska livet. Man kan bara hoppas att centerpartiet följer henne bort från rampljuset och den centrala politiska scenen i Sverige.

Intressant?
Bloggat: Moberg, Högberg, Andersson, Alliansfritt, Röda Berget,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements

3 Svar på “Slutet för Fifflar-Maud?”

Kommentarer är stängda.