Pegida-fiasko i Malmö

Efter den pinsamma uppvisningen från Pegida i Malmö med nåt tiotal Pegidaanhängare omringade av omkring 3 000 antirasister går det väl att hävda att Pegida dött innan det ens hann komma till Sverige. Ett dödfött projekt utan nåt omfattande folkligt stöd i Sverige helt enkelt.

En positiv nyhet är dock att Malmöpolisen vi detta tillfälle och så här långt avhöllits sig från att gå bärsärkagång. Av allt att döma hade de nu tagit lärdom av Göteborgspolisen och de använde sig av den typ av fållor som polisen i Göteborg länge använts sig av. Eller var det så att hela insatsen i Malmö denna gång sköttes av göteborgspoliser?  I vilket fall som helst har polisen i Malmö ännu inte tappat fattningen, ridit ner och misshandlat folk.

Men, nej, polisen registrerar normalt inte de som går in i fållorna. Det har i alla fall aldrig hänt i Göteborg. Däremot visiteras personerna som vill komma nära rasisterna, dvs in i fållorna. Fållorna har heller aldrig använts som fällor under det år de använts i Göteborg.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements

Ett Svar på “Pegida-fiasko i Malmö”

  1. Pegida behövs inte i Sverige. Deras åsikter företräds redan väl av Sverigedemokraterna, riksdagens tredje största parti. Pegida i Sverige må vara ett dödfött projekt, dessvärre gäller inte detta det sverigedemokratiska projektet. Rasismen frodas och händelserna i Malmö är i detta avseende en mycket begränsad, om än glädjande, framgång.

Kommentarer är stängda.