Två skjutna i Malmö

I går kväll sköts två män i Malmö. Nästan samtidigt, men på olika ställen. På Fosievägen skottskadades en ung man strax innan klockan 10 på kvällen och på Annelundsgatan i Annelund sköts en man ihjäl strax efter. Den senare skottlossningen utreds som mord på mannen som dog och som mordförsök på flera andra.

Den senare mannen är upptagen i Lexbase, en databas över personer dömda för brott, och befann sig i sällskap med en grupp människor, enligt polisen kända personer för dem från lite olika sammanhang. Ingen av dem ska var skottskadad. Hans namn verkar vara Qendrim Bajramaj och om det stämmer så är han bror till en man som sköts ihjäl vid intill Mariakyrkan invid Södervärn i Malmö den 27 Mars 2015, Shkembim Bajramaj.

Det sistnämnda mordet har inte lösts. Bägge morden är med all sannolikhet gängrelaterade.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements

Ett Svar på “Två skjutna i Malmö”

Kommentarer är stängda.