Knarkbeslag i Bäckebol

Under den gångna helgen har 6 män häktats som misstänkta för grova narkotikabrott och en för grov stöld. Männen greps vid en polisinsats på parkeringen vid Bäckebols köpcentrum i närheten av Bauhaus. Bland annat stoppades en lyxbil som samma dag stulits i Skandiahamnen. I bilen satt en man i 50-årsåldern som tidigare dömts flera gånger för olika brott. Han ingick bl.a. annat i den så kallade BMW-ligan på 1980- och 90-talen.

Även de övriga gripna männen som är alla födda mellan 1961 och 1984 har tidigare dömts för brott, främst narkotikarelaterade brott. Polisinsatsen på parkeringen riktade sig främst mot narkotikahandel och både säljare och köpare av ett parti amfetamin greps. Amfetaminet beslagtogs. Hur mycket amfetamin det handlar om vill inte polisen uppge och de vill inte heller uppge om eller hur bilstölden är kopplad till narkotikaaffären.

Åklagaren uppger att affären är kopplad till en mindre gruppering baserad på Hisingen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements