Explosion i Säve dödade 45-åring

En stund efter klockan 14:00 idag larmades polisen till Säve utanför Göteborg med anledning av en kraftig explosion. Polis, räddningstjänst och ambulans kallades till platsen. Mannen var allvarligt skadad och kunde inte räddas till livet. Explosionen var så kraftig att den hördes flera kilometer.

Explosionen ska ha skett i anslutning till eller i en bostad. Vad som orsakat explosionen är ännu oklart men polisens inledande utredning pekar på att det rör sig om en olyckshändelse. Polisen är dock mycket förtegen om exakt vad som hänt så det kan ännu inte uteslutas att det inträffade kan ha koppling till den undre världen.

Nationella bombskyddet kallades till platsen för att försöka avgöra vad som hänt och et tsotr område spärrades av.

Säve är en tätort i ett landsbygdsområde inom Göteborgs kommuns gränser.

Advertisements
Gilla Anders_S på Patreon!