Sossarna och smutskastning

Att socialdemokraterna använder smutskastning som politisk metod är verkligen inget nytt. Så länge jag varit politiskt aktiv har detta förekommit. I vartenda fackligt val där Facklig opposition ställt upp (exempelvis på Volvo i Göteborg) har smutskastning använts. Angreppen på Reinfeldt är milda och nästan löjeväckande om man jämför med vad sossarna i Göteborg sagt och gjort i olika sammanhang. Ta bara Bodströms, Perssons och de andra ministrarnas uttalanden efter Göteborg 2001. Vi som demonstrerade var huliganer, terrorister, demokratins fiender osv.

Det är synd att det bara är intressant för media när det är borgerliga som drabbas. Det verkar bara intressant om man kan använda det för att störta en sosseregering, inte när det bara gäller att demokratin borde stå över den typen av politisk argumentation. För det finns ingen anledning att tro på borgerlig media när de snackar om att de vill försvara demokratin. Det enda de är ute efter är att arbeta fram en högerregering.

Anders_S