Inkompetent rektor på sektskola?

Den fundamentalistiska kristna sekten Plymouthbröderna som fått öppna en skola anställde en rektor som inte tillhörde sekten för att få tillstånd att öppna skolan. Nu visar det sig att den rektorn tidigare fått sparken från ett annat jobb för att han inte uppfyllde de krav man kan ställa på en rektor.

Galen sekt använder sig av galen rektor eller hur man ska uttrycka det.

Inte speciellt förvånande är det heller att bara sektens egna barn valt sektens egen skola. Är det nån som hört talas om segregation? För det är det det hela handlar om. En sekt som vill isolera sina barn från resten av världen. Jag tycker inte det är något som samhället borde acceptera.

Borgarmedia: SR1, Norrköpings Tidningar, Nyheter från Söderköping, SR2
Andra bloggar om: , , , ,

Ett svar på “Inkompetent rektor på sektskola?”

Kommentarer är stängda.