Veckans vänsterartiklar, v32

Under rubriken Veckans vänsterartiklar ska jag hädanefter försöka uppmärksamma Sveriges få vänstertidningar. Några av de tidningar jag ämnar bevaka är Internationalen, Offensiv, Arbetaren, ETC, Flamman, Röda Rummet och Clarté. Det tillkommer säkert en hel del andra, allteftersom.

Vem kan fylla tomrummet efter Lars Forsell, Tom Carlsson (Flamman 2 aug 2007)
”Vården är patientosäker”, Linnea Nilsson (ETC 27 juli 2007)
Ingmar Bergman och klasskampen, Peter Lindgren (Internationalen 10 aug 2007)
I väntan på nästa krig, Andreas Malm (Arbetaren 8 aug 2007)
De stora sprången, Paul Cockshott (Clarte 4/06)

Andra bloggar om: , , , , ,

Ett svar på “Veckans vänsterartiklar, v32”

  1. Skitbra. Då kan man få guldkornen från de tidningar som man inte har så stor pejl på. Jag exempelvis prenumerar bara på Arbetaren, då är det fint att kunna få de bästa delarna av Intis m.fl här! 🙂

Kommentarer är stängda.