Bojkotta och isolera Israel

Staten Israel begår övergrepp efter övergrepp mot palestinierna. Hur länge ska de få hålla på innan omvärlden reagerar? Hur länge ska västvärlden stollatigande se på och dessutom ofta ge stöd till ett land som ständigt bryter mot olika FN-resolutioner och mot mänskliga rättigheter. Hur länge kommer apartheidstatens Israels ockupation av andras territorium att accepteras? I min mening är toleransen och förståendet för Israel alldeles för utbrett. Landet borde istället isoleras och fördömas. Bojkottas och bekämpas. Först då kan en lösning nås.

Samtidigt måste bojkotten mot den legitima palestinska regeringen, den Hamas-ledda i Gaza, upphöra. För utan att diskutera med dem så kan ingen lösning nås. Så starta samtal med den palestinska regeringen, inte med Quislingen Abbas. Isolera och bojkotta Israel.

Intressant?
Bloggat: Jinge, Motbilder1, Rawia Morra, Motbilder2, Hampus Eckerman
Borgarmedia: DN1, DN2, SVD, DB, PDK, Dagen, HD,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

7 svar på “Bojkotta och isolera Israel”

 1. Mycket bra skrivit. Toleransen mot Israel är alldeles för stor och omvärlden måste reagera!

 2. Bojkotta Israel? För att de försvarar sig?
  Kanske du skulle kratta runt din egen gård först och bojkotta de länder och företag som stödjer och tjänar pengar på denna konflikt?
  Företag som levererar gods och varor som direkt och indirekt används i konflikten

 3. Så det är det Israel gör? Försvarar sig? Väldigt bra att du förklarade detta för oss.

  Jag undrar vad oskyldiga barn har gjort Israel så att de behöver döda de? Öppna ögonen, i varje konflikt finns det en bov och det behövs inget större geni för att se att Israel är förövaren i detta sammanhang.

  David: Har du släkt som dödas i Gaza just nu? Nej, men gissa vad, jag har det. Kan du möjligtvis förstå hur det känns? Nej, det tror jag inte att du kan.

 4. Släkt som har dödats? Inte i Gaza men i en annan konflikt i samma område -73…
  Samma konflikt, samma högljuda gap fast då ifrån Egypten mm, samma judehat som nu men andra ansikten

  Bov? Vinnare? Förövare?
  Finns bara förlorare i denna konflikt

 5. Bra sagt David, finns bara förlorare i denna konflikt.
  Jag är partisk i denna fråga pga mitt ursprung. Men jag däremot inget judehat.

  Men jag har sorg i mitt hjärta att människor inte har lika rättigheter och att alla inte är lika värda.

  Vi har sett hur missbruk av dessa rättigheter kan leda till. Därför måste vi säga ifrån nu, innan det går för långt. (I mina ögon passerade vi denna gräns för väldigt längesen)

 6. Att å ena sidan hävda att isolering av Hamas inte leder till någon lösning och å den andra kräva isolering av Israel… är inte det ganska korkat? Israel använder sig ibland av övervåld, ja. Det ska de kritiseras för. Men en stat måste på något sätt besvara raketskjutning av sina civila medborgare, en stat måse skydda sina medborgare från självmordsbombare. Kritisera Hamas för att de skjuter raketer innan ni kritiserar Israel för att de besvarar elden.

 7. håller med dig det ser ut som om att israelerna får göra vad dom vill och ingen säger något eller så hittar dom på nån ursäkt o så e det glömt. dom dödar barn dödar flera journalister som demonsterear o så säger dom vi gjorde fel men ändå gör om det igen och igen tycker att folk borde vakna och öppna ögononen lite

Kommentarer är stängda.