Det mesta tyder väl på en gangsteruppgörelse

När det gäller skottlossningen i Bergsjön i går eftermiddag så har en av de skottskadade avlidit och en 30-åring misstänks för mord och mordförsök. Det mesta tycker jag tyder på att det rör sig om en uppgörelse bland några av Göteborgs gangstergäng. Att den överlevande skottskadade inte vill prata med polisen tyder på det liksom det faktum att polisen inte vill säga nåt.

Ytterligare ett kapitel i den våldsamma historien kring Göteborgs gangstergäng. En historia i vilken ett annat kapitel just nu utspelar sig i Göteborgs tingsrätt där Bandidos Göteborgs tidigare president Mehdi Seyyed och ytterligare ett par medlemmar i Bandidos står åtalade för misshandel. Samtidigt som detta sker har också X-team i Malmö upphöjts till fullvärdig Bandidosavdelning.

Borgarmedia: SVD1, SVD2, SVD3, DN, SDS,
Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,