Tydligen är vi macägare både smartare och snobbigare

Fast det där med gymnastikskorna måste vara nåt misstag. Inte någon av alla macanvändare jag känner köper 5 par gymnastikskor om året. De flesta sysslar däremot med kultur eller nåt liknande. Några är datanördar av stora mått.

Att vi macanvändare förmodligen, precis som i USA, står mer till vänster än befolkningssnittet är väl också ganska troligt med det stora inslaget av kulturfolk bland användarna. Att vi står mer till vänster, mer miljövänliga, tränar mer, dricker godare kaffe och betalar för oss tyder väl också på att vi är smartare och har mer empati med våra medmänniskor än snittet. Eller?

Snobbismen får vi väl föra till reklamfolket som ju också använder mac i stor utstäckning. Kanske gympadojorna hör hemma i den gruppen också, för såna känner jag ju inte så många. Reklamfolk alltså.

Bloggat: applemac.se, Opassande,
Andra bloggar om: , , ,

Advertisements
  • Kjell Vänerbo

    Du tränar helt enkelt för lite, Anders 😛

  • Hur många jäkla par gympaskor behöver man egentligen, oavsett om man tränar eller ej? Och hur ofta byter man?

    Jag har då aldrig haft mer än max två par (ute/inne) samtidigt och då har jag joggat och gymmat rätt friskt i perioder… även om jag idag är lite av en slappis. Fast det är klart, reklamare är ju inte jag heller. 🙂