Överdrivet arbetande leder till stress

Fåniga artiklar om bloggande är det ofta gott om. Nu är det så att vi bloggare tydligen stressar ihjäl oss enligt SVD. Fast det finns inga egentliga bevis, mer än att några anhöriga tror att stress på grund av bloggning dödade ett par närstående.

Det är naturligvis bara spekulationer och fixa idéer som leder till skrivandet av en sån meningslös artikel som den i DN. Alla typer av sociala arbeten leder till den typen av stress som beskrivs i artikeln och jag är personligen övertygad om attd et är farligare attvara undersköterska, sjuksköterska, lärare och förskollärare än att vara bloggare. Men de yrkena är väl inte lika hippa och fräcka som det icke-existerande yrket bloggare så det är väl inget atts kriva om förstås. I alla fall tycker nog inte SVD det.

I Blondinbellas fall är det dessutom uppenbart att utnyttjats hon alldeles för hårt av profithungriga vuxna som föreslagit det ena och det andra. En av dessa hennes egen far. Det är klart att flickan får problem. Hon ska ju vara en pengamaskin för fler än henne själv och är alldeles för ung för det ansvaret. Eller så är artiklarna i SVD bara ytterligare en reklamkupp av människorna bakom Blondinbellas blogg.

Intressant?
Bloggat: Badlands, Bloggtidningen, Opassande, MinaModerataKarameller
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

2 svar på “Överdrivet arbetande leder till stress”

Kommentarer är stängda.