Svensk fotbollsspelare – rånare i Danmark?

Enligt danska Ekstrabladet heter en av de svenskar som häktats för det stora rånet för en vecka sen, Patrik Manzila, och är 28 år gammal. Det är uppgifter som stämmer exakt på en tidigare spelare i Hammarby. Huruvida det är samma person vet jag inte, men det kan inte finnas alltför många med det namnet i Sverige. Eller är det rentav någon som har falska identitetsuppgifter?

Ytterligare tre svenskar är eller kommer att häktas för rånet. Däribland ytterligare en 28-åring och en 30-åring. Rånet är ett av de allra största som begåtts i Danmark och svenskarna greps vid en stormning av Scandic Hotel i centrala Köpenhamn.

Intressant?
Borgarmedia: PDK1, PDK2, SVD, AB,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Advertisements
  • Bara att hoppas att Danmark inte börjar bomba oss som vedergällning.

  • exige

    vad skulle dom bomba oss med?
    fläskesteg o bajer eller?

  • Mejlbomba kanske 🙂