Oroligheterna i Göteborg sprider sig

Eller egentligen sprider de sig inte, utan ungdomar i lite olika stadsdelar vill inte vara sämre (eller bättre) än sina motsvarigheter i andra stadsdelar. Så oroligheterna liksom hoppar runt. Den gångna natten mellan lördag och söndag var det ungdomar i Tuve som kastade sten på väktare. Förmodligen ”inspirerade” av händelser i andra stadsdelar.

Tuve ligger också på Hisingen, men inte i närheten av Backa och inte i närheten av Biskopsgården, där det varit lite stökigt förut. Inte heller i Tynnered var det nåt stök den gångna natten (fast journalister tycks ha svårt att skilja på Frölunda och Tynnered (där det uppenbarligen var lugnt), förmodligen för att bägge stadsdelarna ligger i Västra Frölunda med samma postadress).

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Blogged with the Flock Browser

Tags: , , , ,

Advertisements