Fabian Bengtsson – en kidnappning jag faktiskt var vittne till

Måndagen den 17  januari 2005 gick jag som vanligt till gymmet för att träna. Jag brukade gå förbi Doktor Fries Torg i Guldheden. Det gjorde jag också den måndagen. Men en sak blev annorlunda. När jag skulle gå äver på ett övergångsställe kom en lyxig bil och körde precis framför mig. Jag blev förbannad och gjorde fingret mot bilen. Den svängde runt hörnet på ett hus och det gjord jag också. Då såg jag att den parkerade och jag tänkte – ”Fan, nur kommer nån jäva rik idiot ut och ska börja gorma, eller kanske är det en gangster”. Det är ju bara rika människor och gangstrar som har den typen av bilar tänkte jag. Men ingenting hände och jag gick vidare.

Nån dag senare insåg jag att de jag sett var Fabian Bengtssons kidnappare med hans bil och honom i baksätet. Inte för att jag kunnat se någon person i bilen, men tiden stämde precis (kindapparna tog ut pengar vid Dr Fries Torg) och bilen såg liknande ut. Jag kontaktade därför polisen, men de vill faktiskt inte veta av mig, så växeln kopplade bort mig. De trodde väl jag var nån tokstolle antagligen. Men via kontakter så blev jag till slut förhörd ändå. Inte för att jag kunde tillföra utredningen nåt av egentligt värde, utan mer för att de ville eliminera mig från andra vittnesbeskrivningar av personer på Doktor Fries Torg vid den tiden den måndagen. Så det var mycket frågor om exakt hur jag gick och vilka kläder jag hade på mig.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!

4 svar på “Fabian Bengtsson – en kidnappning jag faktiskt var vittne till”

Kommentarer är stängda.