Kidnappad av Black Cobra

Black Cobra verkar vara ett gäng med hög aktivitet i Helsingborg. För nån vecka sen var det en grosv kakstöld och nu har man kidnappat en 24-årig man:

En person blev vittne till när den 24-årige mannen blev sparkad, slagen och tvingad in i en bil på Mellersta Stenbocksgatan vid 20-tiden på fredagskvällen.

Vittnet noterade bilens registreringsnummer och en och en halv timme senare fick polisen syn på fordonet i korsningen Tranemansgatan/Viskgatan. I bilen satt 24-åringen och två män, 22 och 26 år gamla, som enligt polisen är medlemmar i det kriminella gänget Black Cobra.

En sak man undrar är ju hur det kan komma sig att det finns så många kriminellagäng som det finns; bandidos, Black Cobra, osv i den lilla staden Helsingborg. Närheten till Danmark och Köpenhamn kanske?

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Advertisements
  • AT

    En grov kakstöld?