Politometern har förbättrats

Politometern är en portal för politiska bloggar. Tidigare har man bara kunnat anmäla bloggar som varit kopplade till något riksdagsparti till sajten vilket föranlett en del kritik från min sida då jag menat att man inte visat upp samtliga politiska bloggar som man hävdat. Nu har emellertid kvinnan bakom sajten åtgärdat detta och det går nu också att anmäla bloggar som är knutna till småpartier. Det är bra. Vad jag kan se så redovisas inte dessa bloggar ännu, men det kommer väl vad det lider antar jag. Som jag det det kan Politometern bli en allvarlig konkurrent till knuff.se när det gäller att ranka och lista bloggar och blogginlägg. Det är välkommet.

Informationen fick jag i ett inlägg av just Martina Lind som är ansvarig för Politometern, med anledning av debatten kring sociala medier och Sverigedemokraterna.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements
 • annarkia

  Fortfarande saknas oberoende ex oberoende vänster. Alternativet som erbjuds är övrigt. 🙁

 • Konkurrent? Knappast, inte så länge som jag måste registrera ”Motbildspartiet” för att få vara med. Just nu ser jag Politometern som en bra lista på bloggar som man i huvudsak inte ska läsa, dvs de partitrogna.

 • Hej! Kul att du såg detta. Jag hoppas inom snart kunna lägga ut alla bloggarna, men det kräver lite ombygge av sajten. Hjälp gärna till och lägg till bloggar du saknar. Är de redan anmälda så säger formuläret ifrån.

  Hälsningar Martina

  • Anders_S

   Martina: Annarkia föreslår en kategori oberoende vänster, det kanske vore något för det finns en del anarkistiska och frihetliga bloggar utan partianknytning som kanske inte bara vill kallas övrigt. Kanske skulle övrigt kompletteras med oberoende vänster och oberoende höger.