Palmemordet kommer aldrig att bli löst

Inte så att någon kan bevisas vara skyldig till mordet alltså. Personligen tror jag faktiskt att mördaren är död. Dvs att mördaren faktiskt är Christer Pettersson. Huruvida han var ensam eller utnyttjades av mörka krafter i nån säkerhetstjänst lär vi aldrig få reda på så det kan vara föremål för spekulationer några hundra år till. Precis som det kan spekuleras friskt om vem som faktiskt mördade Olof Palme. Nåt riktigt svar lär vi aldrig få.

Intressant?
Bloggat: Röda Malmö,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements
  • Anonym

    Att mordet aldrig kommer att bli löst håller jag med dig om. Men däremot har jag svårt att tro att Christer Petterson skulle vara skyldig. Möjligtvis ditlurad för att fungera som syndabock. Polisutredningen är så katastrofal, att det luktar desinformation lång väg. Men vad vet jag?
    Titta på TV i kväll på Veckans Brott! Där löser Leif G W Persson Palmemordet på bästa sändningstid!

    • Jag ska se om jag kolla på programmet. Hur CP är inblandad kan naturligtvis diskuteras och det kan vara oklart.