Google lanserar betalning med hjälp av mobilen

Fast egentligen är det ju inget nytt, biljetter och en del annat har vi ju kunnat köpa med mobilen ett tag. Men Google vill gå lite längre när de nu ska lansera ett program för smarta telefoner som ska fungera som en digital plånbok som man ska kunna handla med hjälp av i olika butiker.  En ersättning för bankkort/kreditkort helt enkelt. Hur det är med säkerheten i förhållande till plastkorten framgår inte av den knapphändiga information som finns om Googles digitala plånbok.

Intressant?
Media: GP,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements
  • Google tar ett steg till. I deras jätteservrar lagras allt mer om oss. Sedan kan dom köra uppgifterna i program som räknar ut vilka annonser och erbjudanden som ska dyka upp i våra datorer och smartfåns.