Död kvinna på Hisingen mördad

Den 48-åriga kvinna (eller var hon 39 som i GT) som för några veckor sen hittades död i skogsparti invid Långströmsgatan i Svartedalen på Hisingen var mördad och hennes 27-årige man har anhållits för mordet. Mannen har en historia av våld inom relationer och är tidigare (2009) dömd för barnmisshandel av sin idag 8-årige son. Han är även dödm för grov kvinnofridskränkning mot en anna kvinna som han var git med år 2001 och 2001. Mordet på kvinnan är alltså ett typiskt svensk kvinnomord (de flesta mordoffer är män) då hon ju förmodligen (det är ännu int bevisat att manen är skyldig) blivit mördad av en nära anhörig. Även män mördas i huvudsak av människor som står dem nära.

Enligt vittnen som fann liket var liket svårt skadat, bland annat skulle huvudet ha saknats. Polisen vill inte bekräfta detta, men säger att liket skadats av någon annan än mördaren. När mordet har skett är oklart, men kvinnan har varit försvunnen sen november så det troliga är väl att mordet skedde då.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements