Ännu en sponsrad överklassunge

Det är den goaste kommentaren från goaste göteborgaren i dagens GP med anledning av att ett flickebarn fötts som all media skriver spaltkilometrar om i slemmig rojalistisk yra. Den som säger det i rubriken citerade är reklamkonsulten Peter Larsson:

– Det blir bara en kostnad. Ännu en sponsrad överklassunge. Jag är inte så rojalistiskt lagd. De får ju sitt barnbidrag de också, även om de har så mycket pengar.

Vad vill du hälsa till föräldrarna?

– Klart att det är kul att det gick bra, kul för dem. Jag ska själv ha mitt fjärde barn i maj, så jag vet ju hur glad man blir. Jag tycker också de ska läsa alla Jesper Juuls böcker, de är lite anti Jan Björklund. Man ska tro på att barnen är rätt kompetenta från början. Men det här stackars barnet har ju inte så många val vad det ska bli.

Dessutom är ju Jesper Juul ett mycket bra tips till nyblivna föräldrar.

Intressant?
Bloggat: Kildén & Åsman, Röda Malmö, Jinge,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,