Ingen bomb på Landvetter – förstås

Det var förstås ingen bomb Landvetter och trafiken fungerar idag, måndag, som vanligt. Frågan är om stängningen var rimligt utifrån de misstankar som fanns. Ärligt sagt så finner jag det osannolikt att någon med ett farligt föremål i väskan försöker ta det genom säkerhetskontrollen. Jag tvivlar på att någon människa som vill begå ett terrotistdåd agerar på det viset. Ingen bomb på Landvetter alltså, men i Malmö tycks några gangstrar har sprängt en bomb.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements
  • Pa_Z

    Man chansar inte med misstänkta bomber.

    • Nej, det är klart att man inte gör. Polisen agerande var inte konstigt. Det var nog det enda man kunde göra.

  • . .

    Man chansar inte? Man har ett tänkt scenario med en man som försöker ta något genom skannern som ser ut som en bomb. Då reagerar myndigheterna med att fylla en närliggande byggnad med öppna ytor med folk? Seriöst?

  • Pingback: Bombhot mot Tysklandsbåten | Svensson()