Spekerödsmordet: Blir det en ny rättegång nu?

Det har visat sig att det lik som hittades under en skallgång i Svartedalen under den gångna helgen var den sen två år försvunna Marina Johansson. Mördad så som man kunde misstänka. Dessutom misstänker man ju att den man, en ex-sambo till Marina Johansson,  som tidigare ställts inför rätta och frikänts för mordet är den som faktiskt utfört det. Men för att det ska gå att åtala honom igen krävs nog mer än ett lik misstänker jag. Det krävs nog bevis som binder honom till mordplatsen vid mordtillfället. På grund av en rad misstag som polisen gjorde i början av utredningen kring hennes försvinnande kan nog detta bli svårt.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements
  • Det blir troligen som vanligt! ”Brott kan inte styrkas”

    • Brtt kan visst styrkas i detta fall. Däremot kand et än så länge inte bevisas vem som har begått brottet. Det blir dock ingen ny rättegång om inte bevis som knyter en gärningsman till mordet dyker upp.