Betala för Facebook?

Det är något jag inte kommer att göra. Troligen är det inte många som kommer att göra det. OM det nu blir av. På sikt skulle sådant förmodligen innebär att användarna byter till något annat community. Det är inte första gången det hänt i så fall.

Frågan är också vad vitsen är med att betala för att synas mer än andra. Vad är intressant med det? Kanske blir man i så fall blockerad av de kontakter man har på facebook. För att man då blir för påfrestande, för mycket närvarande. Jobbig helt enkelt.  Betala för att upplevas som jobbig verkar inte vara en bra idé. För företag kanske det är en bra idé att betala för att synas lite mer. En slags reklam som inte är så tydlig.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

3 svar på “Betala för Facebook?”

  1. Nu är det faktiskt så att kunderna faktiskt känner sig tryggare om företagen kan visa upp en positiv siffra. Och ja, Facebook likes räknas faktiskt. 

Kommentarer är stängda.