Tunt om Clark Olofsson i GP

Göteborgs-Posten har en serie om kända brott och brottslingar. Idag handlar det om när Clark Olofsson greps efter mordet på en polis i Nyköping. Ett mord som begick av Olofssons kumpan vid ett inbrott i en cykelaffär, Gunnar Norgren. Men innehållet i GP:s inlägg är mycket tunt och handlar egentligen enbart om själva gripandet:

Clark Olofsson gjorde våldsamt motstånd när två träningsklädda poliser grep honom den 25 augusti 1966. Enligt GP skrek Clark ”jag skjuter er, jag dödar er”. Han sköt verkligen och träffade en av polismännen i axeln. Vid det laget hade ett polisuppbåd omringat honom och han insåg att det var över för den gången.

Det är tunt och ointressant i GP. Det jag skrivit om Clark Olofsson är mer informativt och betydligt bättre.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements