Två allvarligt skadade vid skottlossning på illegal klubb i Malmö

Två män skadades allvarligt tidigt på lördagsmorgonen då skottlossning utbröt på en illegal nattklubb på Industrigatan i Malmö. En av de skottskadade ska vara född 1963 och den andre skottskadade 1985. Bägge männen är kändaav polisen sen tidigare.

Den yngre av de två skottskadade männen ska vara bosatt i Helsingborg och ska enligt vissa uppgifter ha haft kontakter med kretsar som tidigare var med i Black Cobra. Tidigare dömd för bland annat grovt bedrägeri och narkotikabrott.Den äldre mannen är enligt uppgift bosatt i Lund. Han har tidigare dömts för misshandel och grov misshandel. Mycket tyder alltså på nån form av uppgörelse i den undre världen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements
 • Jinges

   Kul med lite kriminalrapporter, men lite trist att du fastnat för sådant kan jag tycka..

  • Jag har en målsättning. att skriva om sånt SD skriver om och sno läsare från SD-bloggar. Det fungerar. Jag skriver allt från rena kriminalrapporter till analyser av brottslighet och kriminalitet. Det är en nisch som ingen annan vänsterblogg har. Jag har valt den med flit. Sådant är ett problem för vanligt folk, för arbetraklassen. Därför skriver jag om det och därför skriver SD om det. Det är bättre att folk läser om det hos mig än hos SD-folk.

   •  ”Det är bättre att folk läser om det hos mig än hos SD-folk.”
    Inte så konstigt att du som vänsteranhängare tycker det, dels pga åsiktskillnaderna och dels för att du vill ha läsare. Men för de av dina läsare som varken är röda eller bruna är det sakligheten och fokuseringen på det relevanta man vill ha skulle jag vilja säga. Så fortsätt med det. Det enda som saknas skulle väl vara källor, men det är nog inte helt lätt att ha bra källor att hänvisa till i såna här historier.
    Tack

    • Man kan inte redovisa en del källor i sådana här fall. Det spelar i det fallet ingen roll om det handlar om civilpersoner eller poliser. Tack ska du ha. Jag anser att detta är viktiga problem som måste tas på allvar. Alla inom vänstern delar inte min uppfattning. Tyvärr.