Fifflaren och skattesmitaren Victor Muller upptaxeras

För alla utom facket i Trollhättan, de lokala politikerna i samma stad och den svenska regeringen företrädd av Maud Olofsson så var det uppenbart att Saabs så kallade räddare Victor Muller var och är en fifflare av rang. En sol och vårare i storformat kan man säga. Istället för kvinnor lurar han regeringar, institutioner, banker och myndigheter. Saab-cirkusen var bar det senaste fifflet. Han har gjort det förr och kommer att göra det igen.

Denna gång så har han dock hunnits upp av både svenska och nederländska skattemyndigheter. Han har upptaxerats och häftar nu i skatteskuld till bägge länderna. I Sveriges fall beror upptaxeringen på att han försökte smita med löneskatten genom att få sin lön i ett skatteparadis. I Nederländernas fall handlar det om att företaget Spyker inte betalt moms och bolagsskatt.

Sannolikt kommer Muller aldrig att betala sina skulder på något sätt. I värsta fall får han väl snilla undan sina pengar så de inte längre syns och gå i personlig konkurs på samma sätt som knäckebrödsmiljonären och Private Baysupportern Carl Lundström gjort.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Advertisements