Fraserburgh Trawlers

Fraserburgh Trawlers Ltd ägs av Camm Fishing Ltd (familjen Mutch, 33,33%), Natwest Fis Nominees Ltd (33,33%), MacDuff Shellfish Ltd (familjen Beaton via ett antal holdingbolag, 14,29%), Ian Bruce (12,70%) samt George West, Robert Inkster, Simon Inkster och Ryan James Tait med 1,59% var. I styrelsen sitter Alan Mutch, Brian Tait, Euan Beaton, Simon Inkster, Robert Inkster, Ryan Tait och George West.

Fraserburgh Trawlers äger andel i Silver Star (Fraserburgh) LLP som äger FR 281 Silver Star på 128 ton. Övriga andelar ägs av Caley Fisheries Ltd, Brian Tait, Shona Elisabeth Tait, Ryan James Tait, Darren George Tait och John Darren Britton.

Brian Tait äger också andelar i Orient Star LLP tillsammans med Fraserburgh Trawlers Ltd, John Bremner, Garry Bruce och Kerr James Love. Dessutom andelar i Mv Provider LLP tillsammans med Fraserburgh Trawlers, Graham Thomson och Stephen Murray. Mv Provider LLP äger en mindre fiskebåt och det gäller sannolikt också för Orient Star LLP.

John Bremner har tidigare ägt Ocean Crest (Fr 317) Ltd och äger numera Claire Marie Fishing Ltd samt andelar i Atlas Fishing LLP tillsammans med Fraserburgh Trawlers, MacDuff Shellfish Ltd, Kerr James Love, George West, Garry Bruce och Robert Inkster.

George West äger för sin del andelar i MB Bountiful LLP (BF 79 Bountiful på 133 ton) och MB Lindisfarne LLP (BCK 147 Lindisfarne) i vilka också Caley Fisheries är delägare. Han är också styrelsemedlem i Buchan (PW 437) Ltd som är ett dotterbolag till nederländska Bohen Beheer BV (Osprey Vessel Management).

Familjen Beaton (se ovan) är via MacDuff Shellfish också delägare i Star Fishing Co Ltd.

Kaleen Fishing Co Ltd ägs av Fraserburgh Trawlers (43,75%), Andrew Watt och Camm Fishing Ltd. I styrelsen för bolaget sitter Alan Mutch, Andrew Watt och Brian Tait. I styrelsen för Caley Fisheries sitter en Allan Watt. Uppgifter som också finns är att bolaget ägs av nederländska Vroon Offshore, men de uppgifterna verkar inte stämma enligt Vroons hemsida.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Powered by Qumana

2 svar på “Fraserburgh Trawlers”

  1. Pingback: Osprey | Svensson

Kommentarer är stängda.