Knarkaffär – mord på Landskronabo

I januari försvann en 31-årig Landskronabo. I början av februari hittades hans bil i Snogeröd vid Ringsjön. Utbränd. Förra veckan hittades en död kropp i ett skogsområde öster om Hörby. Polisen inledde en förundersökning om mord. Det har nu konstaterats att det handlar om mord och att den funna kroppen är den försvunne 31-åringen från Landskrona.

Hans död är kopplad till en misslyckad knarkaffär i Norge. Flera personer från nordvästskåne greps i oktober förra året utanför Bergen med en massa amfetamin och knarkklassade tabletter. I februari grep ytterligare en man i Landskrona som utvisades till Norge.

Den mördade mannen tros ha fått skulden för att knarkaffären i Norge gick fel. Antingen har han faktiskt tjallat eller begått nåt misstag så att personerna i Norge åkt fast. Eller så hade han inget med det hela att göra men mördades ändå. Polisen är tystlåten om fallet och det finns ingen misstänkt för mordet ännu.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements