Högerextremister dödar människor varje år

Av politiska skäl. Varje år dödar högerextremister i Sverige en eller flera människor av politiska skäl. Svenska vänsterextremister har inte dödat nån i modern tid och kommer inte att göra det heller i det närmaste framtiden (tyska vänsterextremister har dock dödat ett antal personer i Sverige i modern tid). Den typen av påståenden från polis och media är rena dumheterna.

Istället för att fokusera på vänsterextremisters i det stora hela obetydliga våld borde polisen ägna sig åt de enda extremister i Sverige som verkligen är farliga. Högerextremisterna. De står för ungefär 10 gånger så mycket våld som vänsterextremister. Mot invandrare, homosexuella, feminister, vänsteraktivister, antirasister. Högerextremister är de enda som i modern tid dödat folk. Regelbundet. Varje år. Men åt dem tycks polisen ägna mycket lite tid. Istället är alltid en massa tjafs om islamister (har aldrig dödat nån i Sverige, förutom en islamist som dödade sig själv) och vänsteraktivister.

Läs också:

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

PS. Och nej jag tycker inta att överfall på exempelvis SD-politiker är okej.

Advertisements