När folk protesterar mot SD kommer mordhoten

Ändå framställer media Sverigedemokraterna (SD) som ett demokratiskt parti. Partiets folk och sympatisörer mordhotar de människor som inte gillar dem. De människor som tycker annorlunda än SD, de människor som anser att SD är rasister, de människor som protesterar mot rasism, mot Sverigedemokraterna:

Flera i personalen på Skånes universitetssjukhus har utsatts för mordhot efter att de protesterat mot ett planerat besök av SD-ledaren Jimmie Åkesson. Mats Runsten lämnade i fredags in en skrivelse till Region Skåne med krav på en skyndsam utredning av arbetsmiljöaspekterna.

– En av våra medlemmar har utsatts för ett mordhot men det handlar inte bara om det fysiska hotet, utan även den psykosociala arbetsmiljön. I skrivelsen ber vi arbetsgivaren fundera i ett större perspektiv, hur man bör agera i situationer som denna. Det gäller SD i det här fallet, men kan lika gärna vara annat som väcker känslor.

Uppenbarligen så skiljer sig SD inte speciellt mycket från sina mer utpräglade fascistiska kusiner, nazisterna i mördarbandet Svenskarnas Parti (SVP). Ett parti vars medlemmar regelbundet misshandlar och försöker döda andra människor. Närheten till våldet och våldsamheten finns där. Föraktet för demokrati. Hotet om våld när någon har en annan åsikt.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements