Flera skottlossningar i Malmö

Under det gångna dygnet inträffade flera skjutningar i Malmö. Den första på mitt på dagen igår (tisdag) i Bellevuegården en bit från stadion i Malmö. Vid detta tillfälle skadades en tonåring. Polisen uppger att denne sannolikt inte var målet för mordförsöket utan råkade komma i vägen. I så fall den andra oskyldige som drabbats av kriminella våld och uppgörelser det senaset dygnet. Det skedde också i Stockholm igår.

Den andra skottlossningen inträffade strax efter midnatt natten till idag (onsdag) på Kantatgatan i Lindängen. 3 personer i 20-årsåldern skottskadades vid denna skottlossning. Enligt polisen handlar det om allvarliga skador för två av dem. Polisen uppger också att det inte kan uteslutas att det finns ett samband mellan de två skjutningarna.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements