Mord i Sofielunds industriområde i Malmö

Igår kväll (juldagen) sköts en man ihjäl i någon typ av samlingslokal eller svartklubb på Västanforsgatan i Sofielunds industriområde i Malmö. Området är känt för sina många svartklubbar, billiga föreningslokaler, billiga industrilokaler etc.

För tre år sen, nästan på dagen sköts flera personer på Västanforsgatan, varav en till döds. Då skedde mordet på en föreningslokal/café.

Denna gång har mordet skett i en lokal nära vänsterstället Kontrapunkt. Det finns med all sannolikhet inget samband.

Mordet har troligen med nån uppgörelse i kriminella kretsar att göra, men polisen är än så länge tystlåten om vad motivet kan vara eller vad det är för person som dödats. Det förekommer rykten om att det kan vara en före detta medlem i Bandidos som mördats. Men det är mycket osäkert. Polisen uppger dock att de vet vem den skjutne är.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements