Polisrazzia mot Hells Angels-lokal – 6 anhållna

Under onsdagsmorgonen (dvs igår) genomförde Uppsalapolisen en planerad insats mot Hells Angels klubblokal strax norr om Uppsala. Insatsen utfördes av poliser från Uppsala med förstärkning av specialsökhundsenheten från region Mitt och Piketpolisen från Stockholm. Vid husrannsakan fann polisen vapen, narkotika och misstänkt stöldgods.

I samband med tillslaget greps sex personer, fem män och en kvinna. De greps i eller i nära anslutning till lokalen. Samtliga är misstänkta för narkotikabrott och två är även misstänkta för grovt vapenbrott. Vid tillslaget togs misstänkt stöldgods i beslag.

Vid ett tillslag mot en fest i samma lokal den 1 augusti gjordes iakttagelser som föranledde den husrannsakan som ledde till gripandena. Förundersökning har inletts gällande brottsrubriceringarna narkotikabrott, grovt vapenbrott, brott mot alkohollagen och stöldbrott.

För att de sex ska kunna åtalas för dessa brott krävs det att de som personer kan knytas till det beslagtagna godset.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Advertisements