Gangsterkriget i Borås fortsätter

Sen mer än ett år pågår det en konflikt i Borås undre värld. Mellan en kriminell gruppering med hemvist på Norrby och en annan grupp med Hässleholmen som centralpunkt. Det är väl troligt att skottlossningen i Hässleholmen igår är en del av denna konflikt. Två män skottskadades vid en skottlossningen vid 19-tiden på kvällen. Skjutningen skedde på Våglängdsgatan och de två skottskadade är män i 20-25-årsåldern som är kända av polisen sen tidigare, De vårdas på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg i likhet md de två män som igår skottskadades på Hisingen.

De misstänkta gärningsmännen flydde på moped och var förstås maskerade. De sköt förmodligen med någon typ av automatvapen. Polisen rubricerar det hela som mordförsök. De har säkrat bevis i form av tomhylsor från platsen men har inga spår efter de misstänkta gärningsmännen eller deras moped.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements