Hellström-helg

Det är en Göteborgshelg i Håkan Hellströms tecken. Två konserter i följd. Extremt varma dagar. Liten scen som ger nytt publikrekord. Naturligtvis är det bra. För de människor som gillar Håkan Hellström.

Personligen har jag ingen som helst relation till Håkan Hellströms musik. Har själv aldrig någonsin lyssnat aktivt till Hellström och det har aldrig finnits något som lockat mig till det. Det känns inte som nån musik för mig. Inte heller tar jag mig ner på stan. Det är lite för varmt för det. Inte värt besväret.

Men konserterna går till viss del att höra i min trädgård. Allt hörs inte, men det hörs. I alla fall igår. Hur det blir idag är förstås än så länge oklart. Om det hörs eller inte beror på vindriktning och om det blåser eller inte. Det är den enda kontakt jag har med Håkan Hellström-helgen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Advertisements