Flera skjutningar i Södertälje – en person dödad

De gångna dagarna har det varit flera skjutningar i Södertälje.Vid en skjutning i Hovsjö den 17 oktober dödades en 23-årig man och vid en i Brunnsäng den 20 oktober. Dessutom var det en skjutning i Geneta den 17 oktober där en person skadades.

Enligt uppgift ska den som dödades i Hovsjö vara en person vid namn Noumar Gorgis och han ska ha varit bosatt i Brolunda, Södertälje. Flera samtal om skottlossning inkom till polisen. Han har tidigare spelat fotboll med Assyriska FF men slutade spela för flera år sen.

Personen som sköts i Geneta ska vara en man vid namn Charbel Issa. Han tog sig själv till sjukhuset och en person greps som misstänkt nästan direkt efter att skottskadan rapporterats men har sedan släppts. Brottet rubriceras som mordförsök.

För skottlossningen i Brunnsängs centrum har en person gripits som misstänkt för mordförsök. Polisen fick in flera larmsamtal om skjutningen och när polisen anlände till platsen hittade de en man som dock var oskadad. Han anses ha varit det tilltänkta mordoffret.

Det är troligen sannolikt att de tre olika skjutningarna hänger ihop.


Upptäck mer från Svenssons Nyheter

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.