Polisens rapport bevisar – det finns inga kriminella klaner

I hela västra Sverige dvs Halland, Västergötland, Dalsland och Bohuslän finns det bara en släkt (det är just nu populärt att kalla dem klaner, men det handlar om släkter) som också i viss utsträckning kan betraktas om ett kriminellt nätverk. Det är släkten Ali Khan. Men inte ens en majoritet av släkten Ali Khan har nån som helst koppling till brottslighet.

I de flesta släkter finns ingen eller nån enstaka som dömts till fängelsestraff. Så hela pratet om kriminella släkter och klaner är inget annat än trams och dumheter.

En kontroll av min släkt hade helt säkert resulterat i sämre siffror. Speciellt om släkten i London tagits med. Då hade det kanske till och med varit värre siffror än för släkten Ali Khan. Den kriminella klanen Svensson/Thompson. Naturligtvis är det hela inget annat än dumheter. Lika lite som släkten Ali Khan är min släkt en kriminell klan. Precis som i släkten Ali Khan förekommer det också många andra efternamn än de nämnda.

Polisen pekar i sin Klanrapport ut sammanlagt 36 familjer i sin rapport, de flesta återfinns i Göteborgsområdet och Malmö med omnejd. I Göteborg pekar de ut sju familjer och i övriga Västsverige ytterligare 5 familjer. Ärligt sagt verkar det lite som om polisen tagit företag som har verksamhet i partihallarna och som ägs av familjer/släkter som inte har son-namn och sen kallat dessa familjer för klaner.

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!