Man i 45-årsåldern dödad vid skjutning i Stuvsta

På söndagskvällen vid halvelva-tiden fick polisen larm om att det hörts skott utomhus i Stuvsta, Huddinge. En person med skottskador hittades utomhus i bostadsområdet Kvarnbergsplan i Stuvsta. Ett område som ligger centralt i Huddinge. Mannen avled på platsen och kunde inte räddas till livet. Den avlidne är en man i 45-årsåldern.

En förundersökning om mord har inletts. Polisen uppger i media att det utifrån vittnesuppgifter är oklart om det rör sig om en eller flera gärningsmän. Flera personkontroller har genomförts i området

På sociala medier spekuleras det i om detta mord har kopplingar till ett tidigare mord i Flemingsberg på Alihan Dzhamaludinov som skedde i början av juli i somras. Något egentligt stöd för den teorin verkar dock inte finnas.

Enligt andra uppgifter rör det sig om en 47-årig man från Norsborg som tidigare är ostraffad. Oavsett vilket så handlar det troligen om ett gängrelaterat mord. Om än något ovanligt då det inte är en ung man som skjutits.

Bostadsområdet Kvarnbergsplan år 2008. Husen på bilden har ingen direkt koppling till mordplatsen eller mordet. Bild: AleWi. Public domain.

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!