Tre skadade vid skjutning i Fittja

På fredagskvällen var det en skjutning utanför en restaurang i Fittja. Tre skottskadade personer hittades av polisen ungefär klockan tjugo i sex. Poliserna befann sig i närheten när skjutningen ägde rum. Alla tre fördes med ambulans till sjukhus  där de vårdas för sina skador. Enligt uppgifter i  Aftonbladet blev två av dem allvarligt skadade medan en hade lindriga skador. En av de skadade ska vara betydligt äldre än de andra två.

Enligt vad polisen uppger i samma tidning ska alla tre ha varit måltavlor för skjutningen. Det hela rubriceras av polisen som mordförsök på alla tre. Men enligt en del andra obekräftade uppgifter ska bara den äldre mannen ha varit måltavla. De uppgifterna är troligen inte korrekta. Enligt uppgifter från polisen finns det många vittnen till skjutningen och en hel del material från övervakningskameror.

Den äldre mannen kan enligt uppgift vara S*rk@n B@y@r från Fittja. Om den uppgiften stämmer sköts en person, Bilal B@y@r, som var son till honom ihjäl för nästan exakt 4 år sen, den 8 februari 2019. 4 personer häktades i ärendet men det blev aldrig något åtal och de släpptes. En av de andra skjutna ska eventuellt vara en ung man, Muz@f*r C0l@k, men det är en ganska osäker uppgift.

Enligt vittnen sköts de tre personerna när de lämnade en restaurang. Efter skjutningen ska flera personer ha lämnat platsen på elsparkcyklar.

Läs mer:

Upptäck mer från Svenssons Nyheter

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.