Ytterligare en person häktad för dubbelmord i Malmö

Ytterligare en person häktad för dubbelmord i Malmö. Den 14 juli hittades två döda män i en utbrunnen bil i ett industriområde i Fosie, Malmö. Efter en tid kunde männen identifieras som två brittiska män, Juan Cifuentes och Farooq Abdulrazak, men anledningen till att de befann sig i Malmö har ännu inte kunnat klarläggas. Och varför de dödats är inte känt förutom möjligtvis för polisen. De två männen drev en resebyrå i London.

Under 1 månads tid gjorde polisen inga framsteg med utredningen om männens död men efter det har en lång rad personer gripits eller kallats till förhör. Men endast två personer har häktats. En av dem, F@r€s K@faf#, har varit häktad en tid. Han är misstänkt för medhjälp till mord. Den andre, Yaser Abdelaziz (Bentley), har precis blivit häktad i sin frånvaro. Han är också internationellt efterlyst då han tros ha flytt till ett annat land direkt efter mordet.

Abdelaziz är välkänd av polisen sen lång tid tillbaka och har ända sedan han var i 15-årsåldern dömts för olika brott och förekommit Malmös gängkretsar.Han har även tidigare varit misstänkt i mordärenden men har aldrig dömts för det. Däremot har han dömts för olika former av trafikbrott och innehav,. Dessutom för grovt vapenbrott.

Läs mer:

Kommentera gärna med hjälp av ett Mastodonkonto

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.