Intressant med Twingly på Newsdesk

Intressant för mig vill säga. Detta då Newsdesk publicerar en hel del pressmeddelanden från olika företag och jag ju ofta skriver om det svenska näringslivet, makthavare och ägarförhållanden. Det känns som det är något jag som bloggare faktiskt kan ha nytta av för att få fler läsare.

Exempel på artiklar och artikelserier som jag skrivit om makten svenska företag och svenskt näringsliv:

Man kan säga att de sammantaget utgör en slag uppföljare till C.H. Hermanssons bok från 1960-talet, Monopol och storfinans – de 15 familjerna. En bok som kom i uppdaterad nyutgåva på 1970-talet och nu en blogguppföljare från mig alltså.

Ska bli intressant att se hur det fungerar så småningom.

Intressant?
Bloggat: Twingly, TDH, Kulturbloggen,
Media: Newsdesk,
Andra bloggar om: , , , , , ,

Advertisements

Ett Svar på “Intressant med Twingly på Newsdesk”

  1. Hej Anders, Jag hoppas verkligen att du kan få lite trafik från Newsdesk. Men mest hoppas jag att du utnyttjar såväl blogstream som kommenterar för dialog och utbyte. Lyckligtvis utesluter inte det ena det andra. Tvärtom. Ser fram emot att se dina referat i blogstream framöver.

Kommentarer är stängda.