Lögner och dumheter av Knesset-ledamot

Först så skriver han länge och väl om hur synd det är om israelerna. Men faktum är att det dött mångdubbelt många fler palestinier än det dött israeler under den tid han beskriver. Faktum är att Israel skjutit betydligt mer än 8 000 raketer i form av bomber, missiler, raketer, granater osv mot palestiner och Palestina under samma tid. Han vilseför helt enkelt läsaren genom att utelämna större delen av verkligheten.

Han skriver att den israeliska militären gjort allt vad den kan för att minska skadorna hos civilbefolkningen. Det är ju en ren lögn, man har svultit ut Gazaborna sen Hamas vann valet. Gaza har isolerats, förnekats förnödenheter, befolkningen har stängts inne i ett stort fångläger, världen största utomhusfängelse kan man säga. På Västbanken trakasserar man palestinier varje och dödar palestinier regelbundet. Detta trots att inga rakter skjutis från Västbanken, Shai Hermesh ljuger.

Israels krigsmakt har skjutit på FN-skolor där det bara fanns civila, man har skjutit på sjukhus, ambulanser, Röda Korspersonal, läkare, sjuksköterskor, FN-personal, vanliga människor på gatan och vad som helst som rört sig. Man har vägrat hjälpa skadade civilpersoner osv. Hermesh debattartikel stämmer helt enkelt inte med verkligheten. Det är en verklighetsförfalskning helt enkelt.

Samtidigt som Hermesh ljuger i SVD kräver FN att Israels trupper omedelbart ska dras tillbaka från Gaza. Världssamfundet vet att Shai Hermesh ljuger och kommer med falska utsagor. Världssamfundet vet att Israel begår krigsbrott, Världssamfundet vet att det är Israel som är den store brottslingen i sammanhanget. Det vet vi svenskar också. Därför går vi ut och demonstrerar i helgen. Lögnerna från Shai Hermesh förändrar ingenting.

Intressant?
Bloggat: Jinge, Erik Svensson, LOKE, Adrian Kaba, Röda Malmö, Petter,
Borgarmedia: SVD, DN1, DN2, AB1, AB2, VG, DB,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Advertisements