Magnusson – GG 564 Roxen

Del 12 av 19 i serien Svenskt pelagiskt fiske

Familjen Magnusson är Önnereds andra storfiskarfamilj vid sidan av Kjellberg. I motsats till de senare tycks inte familjen Magnusson och deras båt GG 564 Roxen förekomma i några underliga sammanhang. Följaktligen finns inte mycket att hitta på nätet om deras företag Fiskeri AB Roxen, deras båt eller dem själva. Klart är att de är aktiva i den ekonomiska förening som bär namnet Önnereds fiskehamnsförening utan personlig ansvarighet förutom i sitt eget fiskeriföretag.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

PS. Magnusson har numera sålt Roxen och är delägare i Ahlma.

Powered by ScribeFire.

Series Navigation<< Bryngelsson – Stella Nova Fiskeri ABFiskeri AB Spero – ett Ahlströmföretag >>
Advertisements

4 Replies to “Magnusson – GG 564 Roxen”

Kommentarer inaktiverade.