Polisen inblandad i Palmemordet?

Kanske inte, men Leif GW Persson menar i all fall att Olof Palmes mördare kan ha en bakgrund inom polisen. Något som helt avfärdas av Olof Palmes son Mårten Palme. Inte för att jag begriper hur han kan var så tvärsäker och kategorisk när det gäller detta. Det verkar ju finnas mycket som är mycket oklart kring själva mordet och kring polisutredningen, polisens agerande osv. Personligen kan jag mycket väl tänka mig att det finns polisiär inblandning i mordet på något sätt.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements

Ett Svar på “Polisen inblandad i Palmemordet?”

  1. Jag tror absolut inte Polisen eller Säpo var inblandade i mordet på Palme! Varför detta s.k polisspår uppstår, beror på hur de agerade på mordkvällen och natten och kanske den närmaste tiden därefter. De första TV-bilderna från mordplatsen, visar en polis som vaktar ett mindre område, kanske inte större än 200 m2!? Resten av området tycks vara tillgängligt för vem som helst! (idag hade man kanske spärrat av hela city!) Det befann sig även en Piketbuss på andra sidan Malmskillnadsgatan i ett privat ärende, när larmet om ett mord på Svevägen-Tunnelgatan kom. Vad gjorde Säpo, vad jag vet, ingenting för att skydda resten av regeringen, i alla fall. Varför Lämnade de Palme helt utan bevakning en lönefredag? Med en allmänhet som hade ganska många som tyckte Palme kunde ”Skjutas”.Och kanske ville tala Palme tillrätta med lite innanför västen. Sedan kan jag tänka mig att en handlingsförlamning bredde ut sig, när det blev känt vilken som hade mördats! Vilket de för övrigt inte var ensam om i Sverige, det flesta blev nog chockade. Det förkom också ett väl uttalat palmehat hos en del av polisen och kanske hos Säpo. De här misstagen och sammantaget med ett mer eller mindre Palmehat, skapar givetvis enorma ryktesspridning både inom och utom de här båda slutna organisationer. Att skriva en spännande och dramatisk bok, eller än värre, göra dramatisk film på detta. Är förmodligen omöjligt, då det lätt kan bli komik av det hela. För att inte tala om när Holmér kliver in på scenen och som följs upp av Ebbe Carlsson affären!
     Mvh Grodeländet!! 

Kommentarer är stängda.