Den okunnige Per Gudmundson och PFLP

Per GudmundsonPer Gudmundson är okunnig om det mesta. Han vet inget om brottsbekämpning, inget om industrihistoria, inget om politik, inget om Palestina. Han kan inte skilja på PFLP och PFLP-GC. Den senare organisationen stöder Assad. Det gör inte den förstnämnda. Fast det påstår Gudmundson i ett försök att smutskasta Vänsterpartiet. Men han dock tycks ha rätt i ett påstående, Leila Khaled tycks ges stöd till Assad. Men Leila Khaled är inte PFLP även om hon är medlem.

Frågan är om Gudmundson är så okunnig och ignorant som han är på grund av bristande intellektuell kapacitet från födseln och ohejdad vanan eller om han genom ett mindre gott leverne skapat sin ignorans och bristande förmåga att ta reda på fakta innan han skriver och tycker nåt. Det är i alla fall en gåta hur en så ignorant, okunnig och slarvig skribent kan skriva ledare på SVD.

Det är inget fel på en person som är ignorant, inget fel på en person som är okunnig, inget fel på en person som inte är så smart. De är lika bra och goda människor som alla andra men kanske är ett jobb som ledarskribent inte det rätta.

Intressant?
Bloggat: Kildén & Åsman, Röda Malmö,
Media: SVD, DN,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Advertisements

4 Replies to “Den okunnige Per Gudmundson och PFLP”

  1. Per Gudmundson är en av samtidens farligaste svenskar. Han är oerhört skicklig på att maskera faktoider, fördomar och rent hat som lättsamma diskussioner med små harmlösa övertramp. Varje gång han publicerar sig strömmar SD-anstrukna hyllande kommentarer in till media. Det är mer än vidrigt.

Kommentarer inaktiverade.