Atlantrybflot

Del 16 av 29 i serien Ryska fiskeriföretag

Scientific-Industrial Association Atlantrybflot (OAO Nauchno-Promyshlennoye Obyedineniye ‘Atlantrybflot’) är ett ryskt fiskeriföretag som hör hemma i Kaliningrad. Förutom fiskebåtar så tycks företaget också äga en flotta med större kylbåtar.

Atlantrybflot uppges på många sajter äga många fiskebåtar, i huvudsak frys- och fabrikstrålare som Atlant på 2 768 ton, Andrus Yokhani på 2 433 ton, Pavel Batov på 4 407 ton, Atlantniro på 2 062 ton och Strelnya på 802. Flera av de nämnda båtarna är mycket gamla och i tveksamt skick. Det är oklart om de längre används för fiske eller ens finns. Nån information om båtarnas position har inte kunnat hittas med hjälp av AIS. Andra båtar återfinns i hamn i Kaliningrad.

I det ryska skeppsregistret finns 5 båtar upptagna med Atlantrybflot som ägare, Osveyskoye (1 898), Pavel Batov (4 407 ton), Strelnya (802 ton), Kapitan Edemskiy (Kapitan Yedemskiy) på 4 407 ton och Aleksey Anichin på 3 981 ton. Det är troligt att det faktiskt är de 5 sistnämnda båtarna och inga andra som företaget faktiskt äger och driver idag. Aleksey Anichin uppges dock vara ägd av Fishing Fleet FOR på en del sajter. Så det hela kanske ändå lite osäkert. Eller så finns det ett samband mellan Fishing Fleet FOR och Atlantrybflot.

Läs mer: Stuart Austin, Greenpeace1, 2PEW Environment, Rostock Girls,

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Powered by Qumana

Series Navigation<< Sovrybflot – WestrybflotMTF 1 – Strelets >>
Advertisements

One Reply to “Atlantrybflot”

Kommentarer inaktiverade.