Tidigare kokainmisstänkt återigen gripen

Jonas Falk (tidigare Jonas Oredsson) som i tisdags släpptes efter ett beslut i hovrätten i ett kokainmål där han åtalats greps igår igen, bara ett dygn efter att hovrätten släppt honom fri. Han greps då han enligt media är efterlyst i Spanien för skattebrott. Ett misstänkt brott som kanske har med hans affärer i Mineral Invest att göra. Ett bolag som också ingått i fiffelkarusellen kring Alluvia Mining och Amarant Mining att göra.

Vid gripandet var Falk i sällskap med sin advokat Tobias Enoksson samt  en annan person känd från brottsliga sammanhang, Daniel Webb, som i många år ska ha varit livvakt till Milan Sevo, ytterligare en person känd från kriminella sammanhang. Daniel Webb blev dock känd i samband med Mille Markovics anklagelser mot kungen om att denne regelbundet skulle ha besökt en porrklubb.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements