Hells Angels-medlem misshandlad

En medlem i Hells Angels och en vän till honom misshandlades svårt på en restaurang i Vasastan i Göteborg i april 2013. Först nu kommer åtalet. Varken de misshandlade eller de misstänkta för misshandeln har nämligen varit intresserade av att prata med polisen. Bevisningen består istället av övervakningsfilmer och de misstänkta förövarna har en efter en identifierats av poliser som arbetar i nordöstra Göteborg.

Totalt åtalas 10 män för misshandeln. De flesta av dem är kända från kriminella sammanhang. Fler av dem har tillhört Tigrarna och även Gårdstensalliansen, en står mycket nära Naser Dzeljilji som anses vara en dominerande personen i Göteborgs undre värld och centralfiguren i det nätverk som kallas Naserligan.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Hells Angels-medlem misshandlad”

Kommentarer är stängda.